OM iPlug

 

iPlug

OM iPlug

Hos iPlug arbejder vi med at levere strøm til restaurationer og caféer, så dine kunder kan oplade deres mobile enheder imens de sidder ved bordet.
Vi har udviklet et system der gør det nemt at arbejde med, samtidig er det æstetiske eller diskrete løsninger vi leverer. For os handler det om at dine kunder får en ekstra service på det tidspunkt de lige sidder og mangler lidt strøm til deres mobil.

Da flere er afhængig af strøm på telefonen eller tablet'en vil mange vælge en cafe eller restaurant hvor de kan oplade deres enhed mens de spiser eller får noget at drikke. Vores erfaringer viser at gæster betsiller lidt mere så de "lige kan få lidt mere batteritid på deres enhed.

Vi har gennem et par år arbejdet med forskellige løsninger og løbende udviklet på vores idéer, og mener nu at vi kan tilbyde et stærkt produkt.
Vi arbejder løbende med at forbedre vores produkter og løsninger, men tilbyder kun løsninger der er testet ude i virkeligheden. For os er det vigtigt at der ikke bliver leveret halve løsninger.

iPlug på Facebook